nijntjejv.punt.nl
Laatste artikelen
Eindelijk kan ik een paar foto's laten zien van mijn nieuwe quiltproject. Ik ben er al een tijdje mee bezig, maar door alle drukte schiet het quilten er regelmatig bij in zodat ik nog niet echt ver ben. Dit geldt trouwens ook voor borduren en schrijven op mijn weblog. Mijn hoofd heeft er door de drukte en allerlei omstandigheden de afgelopen maanden niet naar gestaan. Maar nu dan toch weer een update van van alles.
 
Eerst een paar foto's van mijn nieuwe quiltproject. Ik ga 9 verschillende sterren maken in knalkleuren. Deze kleuren zijn speciaal gekozen bij onze oranje bank. Ik weet nog niet of het een wandkleed gaat worden of gewoon lekker een quilt waar Michiel en ik onder kunnen kruipen in de gure wintermaanden. De kleuren zijn echt mijn kleuren, allemaal rood-oranje-geel-tinten met limegroen en wit voor het contrast. De eerste ster is bijna af en ik vind hem onwijs mooi worden.
 
Alle lapjes op een rij
 
De eerste punt van de tweede ster (Kentucky) 
De eerste ster (Nebraska) bijna klaar
 
De sterren komen uit het boek '50 fabulous paper-pieced stars' van Carol Doak. Voor diegenen die het boek kennen of hebben, ik ga de sterren Alsaska, Kentucky, Maryland, Montana, Nebraska, New Mexico, Ohio, Oklahoma en Wisconsin maken. Hieronder staan het boek en wat voorbeelden.
 
 
 
 
 
Op borduurgebied kan ik een paar exchanges laten zien. Ten eerste de verjaardagsexchange die ik heb gekregen van Marc. Hij heeft het thema Tux gebruikt, wat natuurlijk helemaal bij mij past als echte Linux-fan.
 
 
 
En als je wat ontvangt, maak je zelf ook wat. Ik mocht wat maken voor Willeke en wist al snel wat dat zou gaan worden. Ik vond het patroon in de Cross Stitch Crazy en was er meteen helemaal weg van. Inmiddels is Willeke jarig geweest en ze vond haar cadeau gelukkig net zo mooi al ik dat vond. Daarnaast heb ik meegedaan aan de favoriete seizoensexchange en ik had Jacqueline W. als partner. Haar thema (net als het mijne) was lente. En wat is er nu meer lente als in de tuin werken. In een andere Cross Stitch Crazy vond ik een kruidenhanger waar je je tuinspullen in kunt opbergen en die heb ik gemaakt.
 
 
 
 
Simone had mij als partner in de seizoensexchange. De verzending voor deze exchange was rond mijn verjaardag, dus het voelde echt als een verjaardagscadeautje.Simone en Marc, nogmaals dank je wel voor jullie mooie cadeaus.
 
 
 

 
 En als laatste wil ik jullie onze nieuwe tuinset laten zien. Eindelijk hebben we dé set gevonden die we wilden.
 
 
  
Lees meer...   (8 reacties)
Eindelijk, daar ben ik weer eens om in m'n weblog te schrijven. De laatste maanden zijn echt een gekkenhuis geweest. Nog steeds is het niet rustig, maar in ieder geval kunnen we weer wat ademhalen. Natuurlijk was het niet alleen maar druk, er zijn ook leuke dingen gebeurd.
 
Michiel is met zijn nieuwe baan begonnen en hij is nu lekker iedere avond thuis. Daar genieten we echt iedere dag weer van. Dat ik alweer 3 maanden werk is natuurlijk ook erg leuk, ook al is het een tijdelijke baan. En het lijkt erop dat ik in juni een nieuwe klant heb. Dat zou helemaal geweldig zijn, want dan kan ik me misschien helemaal bedruipen met Shift F7. Maar daar ga ik nog niet teveel over roepen, want het is allemaal nog niet zeker. Ik ben naar Vrienden van Amstel Live en Lionel Richie geweest en beide concerten waren super! Echt voor herhaling vatbaar.
 
We hebben een nieuwe bank, 2 stoelen en een mooie kast gekocht, waardoor ons huis weer leuker en gezelliger is geworden. En een nieuwe auto voor mij.
 
 
 Eindelijk heb ik weer wat tijd gevonden om te borduren. Ik ben een flink eind opgeschoten met Dear Jane, heb een slabje gemaakt voor Ruben, het 5 maanden oude zoontje van vrienden van ons en mijn kleine vriendje en heb de eerste steekjes geborduurd aan de Halloween-SAL Trick of Treat. Errug leuk
 

 
In februari ben ik met Jacqueline naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest en daar heb ik schandalig geshopt  Hieronder mijn score van die dag:
  • Life's Yourney van Moonshadow Mini
  • 4 Snowmen van Whimsey & Wit
  • Winter is in the air van Brittercup Designs
  • Meow (What part of meow don't you understand) van Angel Stitchin
  • Snow van Bent Creek
  • Take time to quilt van Jeannette Douglas Designs
  • Winterology van The Trilogy
  • En een mooi klassiek alfabet als cadeautje.
 
  
 
Als ik ze nu zo weer in mijn handen heb, beginnen die te jeuken. Maar vanavond wordt het niet meer wat. Nu even snel opruimen en dan lekker slapen. Morgenavond ga ik een nieuwe poging ondernemen om te borduren. 
Lees meer...   (7 reacties)
Op de valreep van 2006 wil ik jullie mijn Let it Snow SAL niet onthouden. Hij is van SanMan Originals en ik vond het onwijs leuk om hem te maken.
 
 
 
Rest mij nog iedereen van mij en Michiel een goed uiteinde en een heel goed begin van 2007 wensen.
Lees meer...   (4 reacties)

 
Ik heb gisteravond weer quiltles gehad van Annemarie en Ageeth. Ik kan iedereen deze lessen aanraden, want tussen het kletsen en lachen door, krijg je ook nog quiltles . Gisteravond heb ik geleerd hoe je moet strijken. Dacht ik dat daar een heel concept achter zat, kwam ik mooi bedrogen uit. Gewoon strijken en kijken welke kant de naadjes op willen. Natuurlijk is er volgens Annemarie en Ageeth wel een echte manier van quilts strijken, bijvoorbeeld de donkere randjes nooit over lichte stof strijken om doorschijnen te voorkomen, maar hoe zat dat ook al weer met die andere regels ?
 
Daarna heb ik leren doorpitten. Annemarie en Ageeth vinden dit het minst leuk van het quilten, terwijl ik het hartstikke leuk vind. Je zit niet te priegelen met kleine stukjes stof, je hebt echt stof om vast te houden en je kunt er ook nog gezellig bij kletsen . De placemat wordt trouwens afgewerkt met donkergroene stof. Aan de voorkant zal een klein randje groene stof komen, zodat de randen mooi afgewerkt zijn. Als ik deze placemat heb doorgepit, ga ik alvast de andere 3 in elkaar zetten, want het is over 3 weken al kerst en dan wil ik er wel een paar af hebben.
 
 
 
 

 
 
Afgelopen week zag ik bij Carin van het Borduurhoekje ineens een update van de Let it Snow-SAL van San-Man. Ik had daar het eerste deel van gekregen en vervolgens helemaal niets meer gedaan om het volgende deel te krijgen. Terwijl het zo'n mooi patroon leek te worden.
 
 
 
Ondertussen heb ik de delen 2 t/m 4 ook binnen en geborduurd. En het wordt inderdaad erg mooi. Wat ik er uiteindelijk mee ga doen, weet ik niet. Meestal belanden dit soort werkjes in de kast om daar voor altijd te blijven liggen. Misschien is het een goed idee om na de quiltlessen eens lessen te nemen in afwerken van borduurwerkjes. 
 
 
 
  

 
 
Jullie zullen je ondertussen misschien afvragen wat Lionel Richie in de titel tussen het quilten en borduren doet. Zoals ik al vertelde, zijn de quiltlessen altijd erg gezellig. Gisteravond werd eerst uitvoerig verslag gedaan van het concert van Venice waar ik samen met Annemarie naar toe zou gaan afgelopen maandag, maar dat ik heb moeten afblazen omdat ik de griep had . Ageeth heeft mijn kaartje overgenomen en is met Annemarie naar de Schouwburg in Deventer gegaan. En het was super heb ik begrepen.
 
Via Venice kwamen we op de aankomende concerten van Lionel Richie (jeugdsentiment) en riep Ageeth dat zij wel zou kijken of ze kaartjes kon scoren, aangezien zij heel goed is in goede plaatsen krijgen bij concerten. En ja hoor, het is haar weer gelukt, op 15 maart a.s. gaan we met zijn drietjes naar Lionel in Ahoy. Lijkt me hartstikke gaaf!! Lionel here we come!

 
Lees meer...   (10 reacties)

 
Hoewel het leven goed lijkt te gaan zonder roken, kan ik me op dit moment niet echt goed concentreren, dus een prachtige weblog zal dit niet worden. Maar ik wil jullie mijn nieuwste projectjes even showen.
 
Alsof ik al niet voldoende te doen had, heb ik er sinds kort een nieuwe hobby bij: quilten. Ik heb het lang uit kunnen stellen, maar nu wilde ik toch eindelijk eens leren quilten. Annemarie en Ageeth zijn mijn quiltdocenten. Als eerste quiltproject ben ik kerstplacemats aan het maken. De top van de eerste heb ik gisteravond afgemaakt, dus nog drie te gaan.
 
 
 
Ook heb ik mijn lapjes af voor de regenboogkussens van Carin. Het ene kussen wordt een leeuwen- en tijgerkussen en het andere een Egyptisch.
 
 

Lees meer...   (6 reacties)

You are The Lovers

Motive, power, and action, arising from Inspiration and Impulse.

The Lovers represents intuition and inspiration. Very often a choice needs to be made.

Originally, this card was called just LOVE. And that's actually more apt than "Lovers." Love follows in this sequence of growth and maturity. And, coming after the Emperor, who is about control, it is a radical change in perspective. LOVE is a force that makes you choose and decide for reasons you often can't understand; it makes you surrender control to a higher power. And that is what this card is all about. Finding something or someone who is so much a part of yourself, so perfectly attuned to you and you to them, that you cannot dare not resist. This card indicates that you have or will come across a person, career, challenge or thing that you will fall in love with. You will know instinctively that you must have this, even if it means diverging from your chosen path. No matter the difficulties, without it you will never be complete.

What Tarot Card are You?
Take the Test to Find Out.

Lees meer...
Ik was eerder helemaal vergeten dat ik nog een paar dingetjes kan laten zien.
 
De afgelopen weken is een aantal mensen van de Yahoogroup Borduurhoekje druk geweest met het maken van een kussen voor de Halloween-exchange en de afgelopen dagen zijn alle kussentjes op de post gegaan. Ik was een van de eersten die mijn kussen mocht ontvangen van Jacqueline. Yeah, ik was helemaal blij. En nog steeds, want het is een prachtige kussenhoes geworden.
 

 
Maar ik had zelf ook niet stilgezeten. Mijn kussentje was voor Pascale bestemd en vandaag meldde ze mij dat de postbode ondertussen ook haar cadeau heeft afgeleverd. Dus eindelijk mag ik het ook laten zien :-) De foto is wel heel donker (jammer), maar dan krijgen jullie alvast een idee. Ik hoop natuurlijk dat Pascale hem mooi vindt, want daar was het allemaal om te doen.
 
 
 
En als laatste kan ik nu ook de verjaardagskaart voor Kitty laten zien. Die was gisteren jarig en ik hoop natuurlijk dat ze een geweldige dag heeft gehad.

 
 
Lees meer...   (4 reacties)
Ik had al maanden geleden afgesproken met mijn moeder om naar de Handwerkbeurs in Den Bosch te gaan en afgelopen vrijdag was het zover. De dag begon niet echt geweldig. Ik was rond half 9 vertrokken naar het station en stond mooi op tijd op het station te wachten toen er werd afgeroepen dat de trein een nog onbekende vertraging had. Daar ging mijn plan om lekker op tijd in Den Bosch te zijn. Om half 12 was ik dan eindelijk op de plaats van bestemming en stond mijn moeder al op mij te wachten. En we hadden er zin in .
 
Aangekomen bij de Brabanthallen stond er een enorme rij bij de ingang. Mijn moeder vroeg zich hardop af waarom er toch zoveel mannen naar een handwerkbeurs en een stoffenbeurs gingen, wat haar een paar vreemde blikken opleverde . Er bleek ook nog een Railbeurs te zijn, dus al die mannen kwamen naar treintjes kijken (nou ja, bijna alle mannen dan). Corien kwam net aanlopen toen wij in de rij stonden, dus onze eerste koffieafspraak hadden we al gevonden. Gelukkig mochten wij al snel uit de rij om door te lopen naar een bijna lege kassa voor de Handwerkbeurs. Ondertussen was het al bijna 12 uur, dus koffie, here we come. Toen we net zaten zagen we een vrouw in de rij voor de koffie staan met een blauw gebatikt t-shirt aan. Dat kon dus niet missen, ook Carin was er. En al gauw kwamen Carin en Michiel bij ons zitten. We hebben gezellig zitten kletsen, vooral het verhaal van Michiel over hoe die stoere truckers reageren op Michiels borduurdrift was erg komisch . Na de koffie zijn we allemaal onze eigen weg gegaan en hebben mijn moeder en ik heerlijk rondgestruind over de beurs.
 
Het was gelukkig niet enorm druk, dus we konden alle tijd nemen bij de stands om alles te bekijken en dat hebben we dan ook gedaan. Heel veel mooie quiltstands bekeken en ook lekker gesnuffeld bij de borduurstands. Uiteindelijk zijn we moe, maar voldaan met heel veel spulletjes (en dus ook veel geld lichter) naar huis gegaan rond kwart over 4. Het was voor mijn moeder een thuiswedstrijd, om half 5 zaten we heerlijk met een kopje koffie aan de keukentafel en hebben we onze aankopen bekeken. Mijn moeder had niet zoveel gekocht, wat garen, een paar bolletjes speciaal garen om sjaaltjes van te breien, een bobbinsdoosje en het patroon van de pioenrozen van Jet. Ik daarentegen heb de halve stoffenboel opgekocht en kralengaren en Vlies-o-fix.
 
  Afwerkstof Gingerbread Garden
 

Afwerkstof Mysterie Borduurhoekje 
 
Halloweenstofjes
 

Halloweenstofjes voor kussentje
 
 Kerstpanel
 
Kralengaren
 
  Afwerkstof voor scissorsfobs
 
Stof voor kerstkussentje
 
Patroon voor kattenquilt 
 
Uiteindelijk was ik rond half 10 's-avonds thuis, heb ik snel wat foto's gemaakt van alles en zijn we naar bed gegaan. Zaterdagochtend moesten we namelijk alweer vroeg op om naar Hamburg te vertrekken voor de bruiloft van Michiels collega Claudia. Best een eindje rijden voor een bruiloft, maar ach, het zou best gezellig kunnen worden. We vertrokken om 9 uur richting Enschede om Michiels Nederlandse collega en haar man op te halen en waren rond half 3 eindelijk in Hamburg. Het was nog best wel haasten, want we moesten ons nog verkleden en een half uur later alweer in de lobby van het hotel zijn om naar de kerk te vertrekken. Gelukkig waren we op tijd in de kerk en kon het feest beginnen. Ik wist helemaal niet wat je moet verwachten van een Duitse trouwerij, maar ik kan het iedereen die wel van een feestje houdt aanraden. Zo hé zeg, wat kunnen die Duitsers een feestje bouwen . We hebben heerlijk gegeten, teveel gedronken en onwijs lekker gedanst. Rond half 3 's-nachts vonden wij het wel welletjes en zijn we naar het hotel gegaan, maar we hoorden de volgende dag dat het feestje tot half 5 is doorgegaan en dat de bruid en bruidegom pas om half 6 in hun kamer terug waren. Dat had ik niet kunnen volhouden hoor. Gisteren hadden we het allemaal niet echt heel breed , maar dat mocht de pret niet drukken. Dus rond 12 uur zijn we op ons gemak weer teruggegaan naar Nederland.
 
Toen we gisteravond thuiskwamen hadden we een paar heel vermoeiende en drukke dagen achter de rug, maar wel hele leuke dagen!
Lees meer...   (8 reacties)
Vorige week kreeg ik van mijn moeder twee tassen vol met walnoten van haar eigen notenboom. Maar wat moet je met zoveel walnoten. Aangezien we afgelopen weekend een gezellig uitje hadden gepland met mijn moeder en Michiels ouders voor al de dingen die zij voor ons hebben gedaan vanaf de verhuizing, ben ik op internet gaan zoeken naar een heerlijk recept voor walnotentaart. Dinsdag heb ik het baksel uitgeprobeerd en een aantal mensen laten proeven.
 
Annemarie en René vonden hem heerlijk. Het lijkt erop dat ik Annemarie heb geïnspireerd om ook weer aan het bakken te gaan. Anne, ik wacht met spanning af hoor! Ook Kitty kon hem de volgende dag uitproberen, want we hadden afgesproken dat ik haar Bubble & Squeak RR persoonlijk zou gaan afleveren. Er was al zoveel gebeurd met die lap, we wilden het risico niet lopen dat de lap in de post kwijt zou raken. Mooi excuus hè. Ik was 's-ochtends al rond kwart voor 10 bij haar en we hebben heerlijk zitten kletsen over van alles en nog wat. Rond kwart over 12 hebben we Nicky van school gehaald. Wat een gezellig meisje is dat toch. Helemaal niet verlegen en een gezellige kwebbel. Ze moest haar kamer laten zien en al de borduurspulletjes die ze van haar moeder had gehad. Hahaha, jong geleerd is oud gedaan zullen we maar zeggen en het goede voorbeeld heeft ze thuis. Kitty, nogmaals hartstikke bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid. Ik heb me ontzettend vermaakt.
 
Maar weer terug naar de walnoten-kersentaart. We misten nog wel wat in het recept. Michiel kwam met het geweldige idee om er kersen in te verwerken et voila, een nieuwe taart was geboren. Wij vinden het een echte aanrader, dus daarom hieronder het recept.

300 gram gepelde walnoten
7 eieren
200 gram zachte boter
275 gram witte basterdsuiker
2 zakjes vanillesuiker
175 gram bloem
1,5 theelepel bakpoeder
1 eetlepel cacaopoeder
2 blikjes kersen in gelei voor vlaaibodems 
1 eetlepel olie of boter om de springvorm mee in te vetten
Slagroom 
Springvorm (doorsnede 28 cm.) of bakblik (20x30 cm.)
 
Oven verwarmen op 175 graden Celcius of gasovenstand 3.
Bakvorm invetten.
Walnoten malen (niet te fijn) in de keukenmachine of handmatig hakken.
3 eieren splitsen.
In de keukenmachine of een schaal 200 gram boter, 225 gram basterdsuiker (dus niet alles) en vanillesuiker tot een romige crème mixen. De dooiers erdoor mixen. Vier hele eieren één voor één door het botermengsel mixen. Pas weer een ei toevoegen als het vorige helemaal is opgenomen. Als alle eieren erdoor zitten, nog 3 minuten mixen.
Bloem, bakpoeder en het grootste gedeelte van de gehakte walnoten toevoegen en met de mixer goed doorkloppen. Het beslag overdoen in de vorm en gladstrijken. In het midden van de oven in circa 30 minuten bakken.
Intussen met de mixer de eiwitten stijfkloppen, 50 gram basterdsuiker toevoegen en blijven kloppen tot het eiwit glanst. Cacao boven het eiwit zeven. De rest van de gehakte noten toevoegen en alles door het eiwit scheppen. Dit niet meer met de mixer, maar met een houten lepel of spatel.
Als de bodem klaar is, taart uit de oven halen, de kersen in gelei over de taart verdelen en hierover heen het eiwitmengsel uitstrijken.
De taart nog circa 25 minuten in de oven verder gaar bakken.
Uit de oven laten afkoelen en in blokjes snijden.
Lauwwarm of op kamertemperatuur serveren met wat geklopte slagroom. 
 
Op zaterdag hebben we met onze wederzijdse ouders een mooie stadswandeling gemaakt door Deventer. Wat is deze stad mooi. Zulke prachtige oude gebouwen met zoveel historie. Ik kon wel uren blijven dwalen door die kleine middeleeuwse straatjes. Maar ja, na 3,5 uur wandelen en een heleboel leuke weetjes, waren we het lopen eigenlijk wel zat. We hebben ons thuis even opgefrist en zijn 's-avonds gaan eten in De Drie Nissen. Heerlijk en gezellig. Een echte aanrader voor als je een keertje ongedwongen in een gezellig bistrootje in Deventer wil eten. Het was een geslaagde dag! En in december doen we het nog eens over, want wordt het Dickens-festival gehouden en beide moeders waren meteen enthousiast. We hebben ook afgesproken dat ik met onze moeders de kerken en het archeologisch museum ga bekijken. Want we zijn nog lang niet uitgekeken.
Lees meer...   (2 reacties)
Tja, hoe snel kan een leven veranderen. Begin vorig jaar woonde ik nog in Amersfoort, deed ik mijn dingetje en had ik geen idee van alle veranderingen die zouden komen. Nu zijn we 1,5 jaar verder en ik heb een geweldige man in mijn leven, wellicht over niet al te lange tijd (als het allemaal zo mag zijn) een kindje (nee, ik ben nog niet zwanger) een prachtig nieuw huis in Deventer, een nieuwe kat én mijn eigen bedrijfje.
 
Michiel werkt sinds begin dit jaar op detacheringsbasis op de Duitse vestiging van zijn bedrijf en dat bevalt hem tot op heden goed. Op maandag gaat hij naar Duitsland en op donderdag is hij weer thuis. Zijn detacheringscontract loopt eind januari 2007 af en we keken er al naar uit om dan een 'normaal' gezinsleven op te gaan bouwen waarbij hij dan gewoon in Enschede werkt en iedere avond thuiskomt. Maar zoals de titel al doet vermoeden, staan er weer grote veranderingen aan te komen. Michiel heeft een maand geleden het verzoek gekregen of hij niet in Duitsland wil blijven en een Duits contract wil aanvaarden. Hartstikke gaaf natuurlijk, want dit betekent voor hem de beste waardering die je je kunt voorstellen.
 
Maar met het feit dat dit hartstikke gaaf is, komen ook meteen hele grote vragen aan de orde. Blijven we in Deventer wonen en gaat Michiel dan voortaan op maandagochtend naar Duitsland en op vrijdag weer naar huis? Gaat hij zich op de arbeidsmarkt oriënteren voor een andere baan in de buurt, zodat we in Deventer kunnen blijven wonen? Gaan we verder naar het oosten wonen (Boekelo is heeeeel mooi) zodat ik mijn schoonfamilie in de buurt heb als hij de hele week weg is? Of gaan we de hele boel inpakken en verkassen naar de omgeving van Roermond? Dat laatste spreekt ons op dit moment het meest aan, omdat hij dan gewoon iedere avond thuis kan zijn en daar is veel voor te zeggen. Maar pffff, we wonen hier net, het huis is zo ongeveer af (op de grote verbouwing van de keuken na dan), de tuin is aangelegd, we beginnen ons hier echt thuis te voelen en we hebben hier onze vrienden wonen (ook niet onbelangrijk).
 
Op dit moment zijn we druk aan het praten met het bedrijf en willen we graag weten wat de toekomst ons gaat brengen als Michiel in Duitsland blijft werken. Want we willen niet ons hele boeltje oppakken en naar het zuiden verhuizen om over 2 jaar weer voor hetzelfde vraagstuk te staan. Want daar zit het volgende dilemma. Op dit moment is hij binnendienstverkoper en daarvoor moet hij op het kantoor in Düsseldorf zijn, maar er zit eventueel een buitendienstfunctie aan te komen als de binnendienst op poten staat en dat zou betekenen dat Michiel Noord-Duitsland als gebied krijgt. En dan is wonen in het oosten van het land weer heel geschikt. We hebben dus nog veel uitzoek- en denkwerk voor de boeg. Maar het lijkt er toch erg op dat we volgend jaar in het zuiden des lands gaan wonen.
 
Tussen al dit denkwerk door heb ik natuurlijk ook wel een paar leuke dingen om te laten zien en te melden. De tuin is klaar! Dat is nog wel het leukste nieuws. Een week geleden is eindelijk het gras gelegd en op het planten van bolletjes voor volgend jaar na, is de tuin klaar. We zijn er helemaal wijs mee en hij is echt naar onze zin.
 
 

 
Ik ben ondertussen helemaal in de halloweenmood of zoals ik dat altijd noem, in een herfstbui (niet te verwarren met de herfstdip of regenbui ). Dus ik heb mooie viooltjes gekocht en herfstspulletjes en mijn moeder heeft kleine pompoenen meegenomen voor mij. Dat maakt de tuin meteen helemaal af.
 
 
 
 
 
Ook de katten zijn al helemaal in de mood voor herfst. Alleen tonen zij het op een heel andere manier. Ze liggen de hele dag te slapen, binnen op de bank, buiten in het zonnetje. Het maakt ze niet uit waar ze liggen, als ze maar kunnen slapen. Zucht, wat een prachtig leven hebben die diertjes toch.
 
 
 
 
 
En natuurlijk heb ik de afgelopen tijd heerlijk geborduurd. De Mystery van Chatelaine begint goed te vorderen, mijn Gingerbread Garden is ondertussen ook af en ik heb Dear Jane maar weer eens opgepakt. Want die lag al veel te lang stil. 


 
 

Lees meer...   (4 reacties)
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl