nijntjejv.punt.nl
Nijntje
Zo ben ik er weken niet en zo twee maal op één dag. Ik heb de afgelopen weken vrijwel niet achter de computer gezeten vanwege het hete weer, maar ik heb wel kunnen borduren.
 
Ik heb mijn cadeautje voor de verjaardagsexchange van ons Borduurhoekje (een groep bij Yahoo) begin vorige week afgemaakt en op de post gedaan. Aangezien de ontvangster op dit moment op vakantie is, kan ik die nog niet laten zien. Het zou natuurlijk niet leuk zijn als iedereen het al heeft kunnen aanschouwen, behalve zij. Dus nog even geduld.
 
Wat ik wel kan laten zien, zijn twee kaartjes en de vorderingen van de Nijntje Groeimeter. Het ene kaartje is voor mijn hartsvriendin Irma die op dit moment druk aan het verhuizen is met haar vriend en hun dochter. En het andere kaartje is voor een borduurvriendin die een kleintje heeft gekregen.
 
 
  
 

Reacties

Carin op 14-08-2006 10:52
Mooie kaartjes !!! Je nijntje geboortemeter ziet er ook erg leuk uit.
Jeanine op 14-08-2006 23:06
Dank je wel Carin. Ik heb inmiddels gehoord dat ze goed zijn ontvangen. En Nijntje is ondertussen afgekomen en dat is ook maar goed ook, want mijn vriendin is afgelopen donderdag bevallen. Dus nog even in elkaar zetten en dan snel naar de nieuwe telg gaan kijken
 
Groetjes, Jeanine 

Helianthe op 25-08-2006 14:15
Hallo Jeanine,
Omdat ik op zoek ben naar borduurpatronen van nijntje, kwam ik via google op jouw weblog terecht.
Over enkele weken word ik oma , en de a.s. ouders hebben de babykamer ingericht met Nijntjebehang.
Misschien voel je hem al aankomen...mijn vraag is: kan je mij aan het patroon helpen van de groeimeter? 
Ik zou super dankbaar zijn en hoop wat van je te horen  
 
Groet as oma 
Helianthe op 25-08-2006 14:16
ow, ik zie dat mijn mailadres niet wordt toegevoegd.
Die is: Helianthevg@hotmail.com 
opvoedenenzo op 25-08-2006 14:25
Mooi zeg!! Ik ben ook helemaal gek op borduren, maar dan meer het borduren op papier (liefst boekjes van Erica Fortgens). Momenteel maak ik een patroon uit het borduurblad (tijdschrift). Ook borduren op papier. Wordt echt super mooi, maar wat een werk. Ik stuur deze kaart dan ook alleen naar iemand die zoiets waardeert en waarvan ik weet dat hij niet gelijk in de oudpapierbak beland, hihi.
Heerlijke bezigheid he. Ik ben sinds kort lid van het borduurblad en omdat ik niet kon kiezen ben ik ook lid geworden van het hobbyblad (zelfde uitgeverij).
Jouw Nijntje groeimeter vind ik ook zeer mooi.
groetjes en een fijn weekend.
Carmen
Jeanine op 25-08-2006 15:36
Helianthe, gefeliciteerd met het bijna oma zijn. Daar zul je wel naar uitkijken. Ik hoop dat alles goed gaat met moeder en kind.
 
Carmen, dank je wel voor je complimenten. Hoewel ik borduren op papier altijd heel creatief en mooi heb gevonden, hou ik het meestal toch bij kruissteekjes. Maar de patronen in het Borduurblad zijn altijd wel erg mooi. Ik heb trouwens wel eens kerstkaartjes van Erica Fortgens gemaakt, maar die waren lang zo moeilijk niet als de patronen die ik altijd in het Borduurblad zie staan.
esther op 23-06-2008 16:09
hoi, ik ben al erg lang opzoek naar de groeimeter van nijntje, en jij heb hem.... ik ben jaloers. mag ik van het patroon mis een kopietje??
ik hoor graag van je esther_mij@hotmail.com
I. Korver op 24-02-2009 18:43
Via Google kwam ik op je website en net als vele as. oma's
voor mij hebben gevraagd, vraag ik ook om het borduurpatroon
van de Nijntje groeimeter hij is zo leuk.
Jeanine op 24-02-2009 19:02
Sorry lieve mensen, maar ik geef geen patronen weg. Dit patroon is van PAKO en bij veel borduur(internet)winkels aan te schaffen (bijvoorbeeld hier: http://www.bobbins.nl/).
 
Groeten, Jeanine
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl