nijntjejv.punt.nl
Van alles en nog wat
Eindelijk, daar ben ik weer eens om in m'n weblog te schrijven. De laatste maanden zijn echt een gekkenhuis geweest. Nog steeds is het niet rustig, maar in ieder geval kunnen we weer wat ademhalen. Natuurlijk was het niet alleen maar druk, er zijn ook leuke dingen gebeurd.
 
Michiel is met zijn nieuwe baan begonnen en hij is nu lekker iedere avond thuis. Daar genieten we echt iedere dag weer van. Dat ik alweer 3 maanden werk is natuurlijk ook erg leuk, ook al is het een tijdelijke baan. En het lijkt erop dat ik in juni een nieuwe klant heb. Dat zou helemaal geweldig zijn, want dan kan ik me misschien helemaal bedruipen met Shift F7. Maar daar ga ik nog niet teveel over roepen, want het is allemaal nog niet zeker. Ik ben naar Vrienden van Amstel Live en Lionel Richie geweest en beide concerten waren super! Echt voor herhaling vatbaar.
 
We hebben een nieuwe bank, 2 stoelen en een mooie kast gekocht, waardoor ons huis weer leuker en gezelliger is geworden. En een nieuwe auto voor mij.
 
 
 Eindelijk heb ik weer wat tijd gevonden om te borduren. Ik ben een flink eind opgeschoten met Dear Jane, heb een slabje gemaakt voor Ruben, het 5 maanden oude zoontje van vrienden van ons en mijn kleine vriendje en heb de eerste steekjes geborduurd aan de Halloween-SAL Trick of Treat. Errug leuk
 

 
In februari ben ik met Jacqueline naar de Handwerkbeurs in Zwolle geweest en daar heb ik schandalig geshopt  Hieronder mijn score van die dag:
  • Life's Yourney van Moonshadow Mini
  • 4 Snowmen van Whimsey & Wit
  • Winter is in the air van Brittercup Designs
  • Meow (What part of meow don't you understand) van Angel Stitchin
  • Snow van Bent Creek
  • Take time to quilt van Jeannette Douglas Designs
  • Winterology van The Trilogy
  • En een mooi klassiek alfabet als cadeautje.
 
  
 
Als ik ze nu zo weer in mijn handen heb, beginnen die te jeuken. Maar vanavond wordt het niet meer wat. Nu even snel opruimen en dan lekker slapen. Morgenavond ga ik een nieuwe poging ondernemen om te borduren. 

Reacties

Carin op 28-03-2007 11:58
Prachtige meubels en auto hebben jullie gekocht !!!
Dear Jane schiet nu erg op zie ik, ik moet die van mij ook eens gaan afmaken.
De patronen die je gekocht hebt op de handwerkbeurs zijn er ook zer verleidelijk uit !
Jeanine op 28-03-2007 20:53
Dank je wel Carin . Maar die patronen moeten nog wel even wachten hoor, eerst de seizoenen-exchange en proberen wat bij te komen met de Halloween-SAL en daarna komen  die mooie patronen van de beurs.

 
Annemarie op 31-03-2007 10:31
Michiel is ook blij met z'n nieuwe meubels, dat zie je direct ;-) Ze zijn ook erg mooi, heb ik inmiddels zelf kunnen zien. Jij schiet trouwens ook al erg op met Dear Jane. Ik heb hem vorig weekend afgemaakt, maar ja...ik heb dan ook wel heel veel borduurtijd op dit moment... Groetjes, Annemarie
Bianca op 02-04-2007 11:00
Wat een heerlijke inkopen heb je gedaan! Mooie meubels, leuke auto (die zien we met de borduurdag denk ik?) en borduurstash, da's altijd goed! Goed om te zien dat je zelfs in je drukkke periode toch nog wat tijd hebt gevonden om te borduren.
groetjes van Bianca
Evelyne op 21-10-2011 23:01
Hi jeanine, Ik zie dat je de Dear Jane geborduurd hebt.
Ik vind het prachtig en zou het ook willen maken.
Ik ben op zoek naar het patroon en kan het niet vinden.
Kun je me helpen aan een adres waar ik het e.v.t. kan kopen.
Ik hoop het.
 
groetjes, Evelyne
 

nijntjejv op 12-12-2011 13:08
Jeanine op 12-12-2011 13:12
Beste Evelyne, De Handwerk Boetiek in Roden heeft deze te koop. Kijk maar eens op internet bij http://dehandwerkboetiek.tripod.com/index.html. Bij Amerikaanse ontwerpers staat Linda Myers en het is meteen de eerste op die pagina. Kan bijna niet missen. Groetjes, Jeanine
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl