nijntjejv.punt.nl
Mijn eerste ster is af
Afgelopen dinsdag hebben Annemarie, Ageeth en ik weer gequilt. In mijn vorige log liet ik al zien dat de eerste ster bijna af was en de tweede in wording. Ik had zelf bedacht dat ik de lapjes voor de volgende sterren wilde snijden, zodat ik daarna lekker alle sterren achter elkaar kon maken, maar de 'quiltjuffen' waren onverbiddelijk. Eerst ster 1 af, daarna ster 2 en dan pas verder met het snijwerk . Zo gezegd, zo gedaan. Ik kan nu met trots zeggen dat ik de eeste ster helemaal in elkaar heb zitten en die foto wil ik jullie niet onthouden.
 
 
 
Het puntje is nog niet helemaal mooi, maar voor een eerste keer vind ik het al heel goed gelukt. Nu maar hopen dat Annemarie en Ageeth hem ook goedkeuren . Ik ben inmiddels druk bezig met de volgende ster en die schiet ook al flink op. Hopelijk kan ik jullie volgende week weer een foto laten zien.

Reacties

Carin op 28-07-2007 10:34
Nou meid, ik vind hem er geweldig uit zien !!!
Willeke op 28-07-2007 10:41
Ik vind hem super Jeanine, wou dat ik het al zo goed kon!
 
groetjes, Willeke
Knuffie op 28-07-2007 11:55
prachtig egdaan, lijkt me wel een heel stuk werk...maar wens je heekl veel succes toe met de volgende w erkjes...ik borduuur ook wel, maar dan kaarten...Nou meis,verder een heel; fleurig weekend toegwenst en maak er kiets moois van. lieve groet van gerda
 
marc op 28-07-2007 17:34
in een woord wow
Jeanine op 29-07-2007 09:58
Hoi Carin, Willeke, Gerda en Marc,
 
Ik ga helemaal blozen van jullie complimenten . Dank je wel!
 
Groetjes, Jeanine 
Iris op 29-07-2007 16:04
Prachtig Jeanine !!
Mooie kleurtjes !!
 
Annemarie op 01-08-2007 21:57
Dat ziet er op de foto al heel goed uit...ik blijf de kleuren echt geweldig vinden :-)) Maandag zullen we de ster eens even heel grondig controleren, maar zoals ik het nu kan zien ben jij wel een top-talent hoor :-)) Is ster nr. 2 eigenlijk al af???
Jeanine op 01-08-2007 23:13
Dank je wel Iris voor het compliment . De kleuren zijn heftig maar zooooo mooi bij elkaar. Kan bijna niet wachten tot ie in elkaar zit.
 
Anne, dat toptalent komt ook zeker omdat jij en Ageeth zo inspirerend zijn, dan komt het beste bij mij naar boven . Enne ... ster 2 is bijna af. Ik heb nu 2x 4 delen aan elkaar, dus morgen of overmorgen maak ik de twee helften aan elkaar en heb ik weer een hele ster. Deze wordt heel anders dan de eerste, maar wel weer mooi. Zodra hij af is komt ie weer op mijn log. Nu alleen nog vingers gekruisd houden dat jij en Ageeth hem in het echie ook goedkeuren .
Jeanine op 01-08-2007 23:14
Oeps, klein foutje in de spelling. Gekruist is natuurlijk met een t. En dat voor een secretaresse, foei ikke.
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl