nijntjejv.punt.nl
Derde ster af
Eindelijk weer even tijd om een foto te laten zien van de volgende ster. Ster 3 is al een paar weken af, maar doordat ik veel heb gewerkt en ons huis is geschilderd en ik daardoor weinig tijd achter de computer heb doorgebracht, kom ik er vandaag pas aan toe om hem te showen.
 
 
 
Hieronder heb ik de 3 sterren bij elkaar gezet om een idee te krijgen hoe de quilt er uiteindelijk gaat uitzien. De volgende ster is nu voor de helft af en wordt gemaakt in de kleuren van de eerste ster. Toch zal die er weer heel anders uitzien, omdat er veel wit wordt gebruikt.
 


 

 
Sinds een paar maanden heb ik fotografie weer wat meer opgepakt. Ik heb de afgelopen tijd geoefend op insecten met de functie Macro Close Up. Je moet heel geduldig zijn, in de raarste houdingen veel foto's maken en blij zijn met 1 of 2 goede foto's. Maar wat zijn insecten anders dan je met het blote oog kunt zien. Hieronder heb ik een foto van een wants en een schorpioenvlieg (klinkt gevaarlijker dan ze is).
 
 
 
 

Reacties

Iris op 07-09-2007 11:42
Hoi,
 
je foto's zijn heel mooi !! Professioneel... Fotografie is heel rustgevend vind ik.....het is juist het geduld dat loont
je ster is weer prachtig geworden, ben benieuwd naar het eindresutlaat !!
Groetjes,
Iris
jacqueline w op 07-09-2007 14:02
mooie ster!! goed gedaan, op naar ster 4,
ene je foto's zien er erg profesioneel uit!
 
groetjes jacq w
Saskia Mahieu op 08-09-2007 16:02
Ik vind je sterren schitterend Jeanine! Waar doe je deze patchworkcursus? Ik zag dat wij niet zo ver van elkaar wonen (ik in Rijssen) dus wellicht dat ik die cursus ook eens kan volgen.
 
Nog bedankt voor je reactie op mijn weblog!
 
groetjes,
 
Saskia 
Willeke op 10-09-2007 16:22
Wauw Jeanine, weer zo'n prachtige ster, ik ben heel benieuwd naar de volgende en het uiteindelijke resultaat van allemaal samen. Hoeveel sterren maak je in totaal?
 
groetjes, Willeke
Jeanine op 10-09-2007 16:30
Dank je wel voor jullie complimentjes. 
 
Iris: Dat rustgevende vind ik ook zo heerlijk aan fotograferen. Gewoon rustig in het gras zitten en wachten tot het juiste moment om een foto te maken. Heerlijk.
 
Jacq. W.: Ster 4 krijgt ook al flink vorm. Ik moet nog 2 driehoekjes maken en dan gaat de hele boel aan elkaar en kan ik eindelijk zien hoe het eindresultaat wordt.
 
Saskia: Ik krijg 'les' bij 2 vriendinnen van mij. Het is meer een gezellige avond waarbij we honderduit kletsen en daarbij lekker zitten te prutsen. Dus ik zit niet echt op een cursus. Maar er zullen hier in de omgeving vast cursussen worden gegeven.
 
Willeke: Het worden 9 sterren die ik weer ga verwerken in een grote quilt voor op onze bank. Een echt meerjarenplan denk ik . Maar dat mag de pret niet drukken.
Ageeth op 11-09-2007 15:23
Ook de derde ster is weer erg mooi geworden. Ik heb hem helaas nog niet "live" af gezien maar dat gaat vast wel komen. Ben benieuwd naar nummer 4!
 
Groetjes,
Ageeth
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl